На е-Карті для ветеранів доступна інформація про майже 9,5 тисяч послуг

На е-Карті для ветеранів доступна інформація про майже 9,5 тисяч послуг

22:33,
1 Липня 2024
635

На е-Карті для ветеранів доступна інформація про майже 9,5 тисяч послуг

22:33,
1 Липня 2024
635
На е-Карті для ветеранів доступна інформація про майже 9,5 тисяч послуг
На е-Карті для ветеранів доступна інформація про майже 9,5 тисяч послуг
Автори:
Електронна карта для ветеранів війни містить інформацію щодо організацій, які надають психологічну підтримку, медичну допомогу, щодо розвитку ветеранських об’єднань, підприємницьких ініціатив ветеранів, про грошову та гуманітарну допомогу, працевлаштування, житлові та медичні програми, протезування, підтримку ментального здоров’я, адаптивний спорт, дозвілля тощо

На електронну карту послуг для ветеранів війниразі наразі внесено інформацію про майже 9,5 тисяч послуг. Як повідомили у Мінереінтеграції, наповнення розділів карти областями, районами, громадами, а також представниками громадських об’єднань і приватного бізнесу триває.

Н е-Карті послуг для ветеранів війни зібрана інформація щодо організацій, які надають психологічну підтримку, медичну допомогу та інші послуги. Зокрема, з розвитку ветеранських об’єднань, підприємницьких ініціатив ветеранів тощо. 

Потрібну послугу можна швидко знайти через свій смартфон або комп’ютер, зазначивши лише область або свою територіальну громаду. 

"Наразі туди внесено інформацію про майже 9,5 тисяч послуг. Втім наповнення розділів областями, районами, громадами, а також представниками громадських об’єднань і приватного бізнесу триває. 

На е-Карту внесена інформація про грошову та гуманітарну допомогу, працевлаштування, житлові та медичні програми, протезування, підтримку ментального здоров’я, адаптивний спорт, дозвілля та інше", - інформують у міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. 

Зазначається, що для удосконалення роботи сервісу триває аналіз потреб ветеранів та можливостей для них у громадах. 

Посилання на сервіс та подробиці щодо алгоритму роботи з ним можна переглянути за посиланням. 

Ініціативу реалізує міністерство у справах ветеранів разом із Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні. 

Нагадаємо, у червні в Україні запустили е-Карту послуг для ветеранів війни. Вона відображає послуги, які пропонують ветеранам, їхнім родинам чи сім’ям загиблих воїнів держава, недержавні й міжнародні організації.

Карта доступна на платформі «е-Ветеран». 

Користувачі мають змогу відфільтрувати таку інформацію за:

  • місцем надання послуг в областях та громадах;
  • типами послуг;
  • їхнім описом, категорією отримувачів та умовами надання.

е-Карта оновлюється щодня.

 Фото: з відкртих джерел

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду