Мобільна версія Chrome дає можливість користувачам здійснювати дзвінки

Мобільна версія Chrome дає можливість користувачам здійснювати дзвінки

10:55,
27 Червня 2024
4299

Мобільна версія Chrome дає можливість користувачам здійснювати дзвінки

10:55,
27 Червня 2024
4299
Мобільна версія Chrome дає можливість користувачам здійснювати дзвінки
Мобільна версія Chrome дає можливість користувачам здійснювати дзвінки
Власники пристроїв Android уже можуть користуватися новою послугою, а користувачам iOS доведеться зачекати до осені.

Google додав нові функції у мобільній версії пошукова Chrome: можливість здійснювати телефонні дзвінки, а також читати відгуки про бізнеси та прокладати маршрути до них безпосередньо з адресного рядка. Про це повідомило The Verge.

Власники пристроїв Android уже можуть користуватися цими функціями, а от на пристроях iOS вони з'являться восени. Користувачам Chrome достатньо ввести в пдресному рядку назву того чи іншого бізнесу чи об’єкта та вибрати потрібну команду: «зателефонувати у ресторан», «читати відгуки» або «отримати маршрут».

Нові можливості для користувачів мобільної версії браузера Chrome у пошуковому рядку

Зазначено, що швидке виконання різних завдань з адресного рядка — Google Actions — з’явилося у Chrome у 2020 році. Відтоді користувачі можуть оперативно редагувати паролі, видаляти історію перегляду або замовляти переклад сторінки.

Крім згаданих новацій, Google запропонував й інші оновлення у браузері. Зокрема, користувачі iOS відтепер можуть бачити популярні пропозиції пошукових запитів в адресному рядку Chrome при натисканні на нього на сторінці нової вкладки.

Також оновили «живі спортивні картки» в Chrome Discover Feed. Користувачам iOS та Android мають можливість отримувати автоматичні оновлення інформації про свої улюблені спортивні команди, для цього їх достатньо обрати.

Фото: браузер Chrome на смартфоні / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
13:16 / 27.06.2024
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії вбивши більше мільйона пенсіонерів яких було 11000000 а стало 10000000 пенсіонерів і незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду