Netflix оновить домашню сторінку сервісу на телевізорах

Netflix оновить домашню сторінку сервісу на телевізорах

12:55,
7 Червня 2024
629

Netflix оновить домашню сторінку сервісу на телевізорах

12:55,
7 Червня 2024
629
Netflix оновить домашню сторінку сервісу на телевізорах
Netflix оновить домашню сторінку сервісу на телевізорах
До тестування оновлення залучили кілька сотень користувачів.

Стримінговий сервіс Netflix почав тестувати редизайн домашньої сторінки свого застосунку для телевізорів. Зміна інтерфейсу відбувається вперше за десять років, повідомило Reuters.

Компанія хоче збільшити час, який глядачі проводять у її застосунку. Зміна дизайну скерована на утримання наявної абонентської бази з-понад 270 млн людей у всьому світі та залучення нових передплатників.

Дослідження компанії засвідчили, що глядачі часто займаються «гімнастикою для очей», бігаючи поглядом від пошукового рядка до переліку найкращого на сьогодні, назви обраного фільму і назад, розповів виконавчий директор Netflix Пет Флеммінг.

«Ми хотіли зробити це дійсно простішим, інтуїтивно зрозумілішим, полегшити навігацію у всьому», — сказав він агентству.

Оновлений дизайн домашньої сторінки Netflix

Редизайн домашньої сторінки Netflix на телевізорах передбачає збільшення розміру шрифту заголовків, реорганізацію інформаційних блоків та виділення привабливих пропозицій.

Так, ліва бічна панель зникне, проте верхня панель стане більш зручною: сюди помістили пошук, кнопки домашньої сторінки, шоу, фільмів, списку переглянутого користувачем «My Netflix».

Наведення курсора на телешоу чи фільм і тривале утримання на ньому запускатиме відтворення трейлера, а під ним з’являтиметься основна інформація: назва, короткий опис, рік виходу, кількість епізодів та жанр.

«Думайте про це як про перший крок до того, що, на наш погляд, стане чудовим новим телевізійним досвідом», — додав Флеммінг.

Фото: Netflix

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду