На Patreon розширили функції чатів

На Patreon розширили функції чатів

10:45,
5 Квітня 2024
1243

На Patreon розширили функції чатів

10:45,
5 Квітня 2024
1243
На Patreon розширили функції чатів
На Patreon розширили функції чатів
Чати відтепер доступні і в мобільному застосунку, і у вебверсії.

Платформа для збору донатів Patreon розвиває функцію чатів для зв’язку творців контенту та їхніх шанувальників. Вперше вони з’явилися у вересні 2023 року в мобільній версії. Тепер користувачі можуть спілкуватися в чатах і в настільній версії, повідомив Patreon у своєму офіційному блозі.

«Відсьогодні творці та шанувальники можуть отримувати доступ до чатів як у мережі, так і на мобільних пристроях. Це було гаряче прохання, і це дозволяє творцям зустрічатися з фанатами там, де вони є, чи то вдома, чи на природі», — зазначено у повідомленні.

Оновлення дасть змогу авторам обирати, для кого саме діє той чи інший чат. Patreon тестує нову функцію, яка дозволяє творцям вибирати, чи буде певний чат доступний для всіх учасників, чи лише для платних, або лише для учасників вибраного рівня підписки.

Також автори на Patreon тепер можуть призначати модераторами довірених шанувальників або колег. Це надає авторам повноваження розробляти певні правила й заборони для своїх спільнот.

Чати містять набір емодзі та прямий обмін зображеннями, але незабаром автори отримають доступ до більш персоналізованих інструментів спілкування, зокрема відеонаклейок. Вони зможуть записати коротку відеовідповідь і додати її безпосередньо до повідомлення шанувальнику як відповідь у чаті.

Нагадаємо, з вересня 2023 року власники акаунтів на Patreon, автори контенту, можуть дозволити людям приєднуватися до їхніх спільнот безкоштовно для розширення потенційної аудиторії.

Фото: чати на Patreon / Patreon

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду