Monobank оновив дизайн застосунку

Monobank оновив дизайн застосунку

10:40,
4 Квітня 2024
1071

Monobank оновив дизайн застосунку

10:40,
4 Квітня 2024
1071
Monobank оновив дизайн застосунку
Monobank оновив дизайн застосунку
Користувачі самі вирішуватимуть, коли оновити дизайн, для цього додали окрему опцію в застосунку.

Застосунок monobank отримав новий дизайн. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у телеграмі.

«Запускаємо monobank 2.0 — редизайн застосунку monobank. На старті в нас була лише одна картка, тому дизайн задумувався саме під неї. А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти. І бо не звикли стояти на місці», — написав він.

Олег Гороховський повідомив, що в оновленому застосунку користувачі можуть відкрити спільну виписку всіх карток, просто свайпнувши вправо.

Скриншот оновленого застосунку monobank

«І не треба кудись натискати, щоб переходити від картки до картки, бо все робиться свайпами», — додав він.

Скриншот оновленого застосунку monobank

Крім того, користувачі самі зможуть вибрати, коли саме оновлювати дизайн застосунку —  у розділі «Ще» з’явилася відповідна кнопка для цього.

Скриншот оновленого застосунку monobank

«Ба більше, ми ж розуміємо, що будь-які зміни провокують вал критики. Тому потім можна перейти до старого дизайну за подібною ж кнопкою в “Ще”. Але усі нові речі будемо у подальшому робити лише у новому дизайні», — написав Гороховський.

Нагадаємо, у березні monobank розширив можливості сервісу для збору благодійних внесків «Банки». Зокрема, додали можливість зберігати «банки» інших користувачів, що дає змогу тримати їх у полі зору. Щоб активувати опцію, потрібно перейти за посиланням у застосунок та натиснути відповідний «прапорець».

Фото: картки monobank / finclub.net

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду