Google запускає оновлений курс «Основи ШI» в Україні

Google запускає оновлений курс «Основи ШI» в Україні

15:15,
25 Вересня 2023
2896

Google запускає оновлений курс «Основи ШI» в Україні

15:15,
25 Вересня 2023
2896
Google запускає оновлений курс «Основи ШI» в Україні
Google запускає оновлений курс «Основи ШI» в Україні
У межах курсу за допомогою навчальних відео пояснюють, як використовувати штучний інтелект у бізнесі, роботі та повсякденному житті.

Google запускає оновлений безкоштовний навчальний онлайн-курс «Основи AI» в Україні. Про це повідомили в офіційному блозі Google.

Зазначено, що у травні та червні 2023 року курс «Основи AI» переглянули 57 тис. українців. Зараз Google зібрав головну корисну інформацію з нього, доповнив її та розмістив на платформі, щоб якомога більше людей навчилися використовувати ШІ.

Оновлений курс складається з 36 практичних відео тривалістю п’ять хвилин. У відео пояснюють, як використовувати штучний інтелект у бізнесі, роботі та повсякденному житті.

На оновленому курсі учасники зможуть дізнатися:

  • для яких завдань можна використовувати ШІ;
  • які ризики треба враховувати при роботі зі ШІ та на яких принципах побудоване відповідальне використання цієї технології;
  • як створювати стратегії трансформації бізнесу з ШІ та команди для їхнього впровадження;
  • як використовувати готові ШІ-рішення у різних сферах, зокрема у маркетингу та управлінні закладами громадського харчування, без навичок у програмуванні;
  • усі учасники зможуть отримати сертифікат про завершення курсу.

Усі відеоматеріали, розміщені на платформі, доступні для перегляду будь-коли. Також надаються додаткові матеріали та завдання для відпрацювання здобутих знань. Після успішного завершення курсу можна отримати сертифікат.

Реєстрація на курс відкрита з 25 вересня 2023 року за посиланням.

Нагадаємо, компанія Google розширила доступ до функцій чатбота зі штучним інтелектом Bard, які раніше були доступні лише в англомовній версії, новими мовами й у нових країнах, зокрема в Україні. 

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду