Google виклала в мережу свій базовий курс з машинного навчання

Google виклала в мережу свій базовий курс з машинного навчання

13:17,
5 Березня 2018
3831

Google виклала в мережу свій базовий курс з машинного навчання

13:17,
5 Березня 2018
3831
Google виклала в мережу свій базовий курс з машинного навчання
Google виклала в мережу свій базовий курс з машинного навчання
Автори:
Американська компанія Google запустила проект «Вчися з Google AI» (Learn with Google AI), на сайті якого виклала базовий курс з машинного навчання, раніше доступний лише для співробітників.

У дописі в блозі компанія зазначає, що новий сайт Learn with Google AI дозволить усім охочим дізнатися більше про штучний інтелект і концепції технологій машинного навчання, а людям із досвідом у цій сфері – вдосконалити власні навички й зрозуміти,  як АІ можна застосовувати для вирішення проблем.

Сайт дозволяє відфільтрувати навчальні матеріали за різними категоріями складності: від тих, що призначені для розробників машинного навчання, до найпростіших – для широкої аудиторії. Крім того, інформацію на Learn with Google AI можна фільтрувати також за типом контенту й стадією проекту, в якому ви збираєтеся застосувати знання.

На ресурсі вже розміщено безкоштовний 15-годинний онлайн-курс, в основу якого ліг курс Machine Learning Crash Course, який призначався тільки для співробітників Google. Його пройшли вже понад 18 тисяч працівників і втілили набуті знання зокрема для створення віртуальної реальності для Google Earth і покращенні якості потокового відео на YouTube.

Мета курсу – ввести людину с сферу АІ-технологій. Курс складається з навчальних відео, інтерактивних візуалізацій і понад 40 практичних завдань.

В описі курсу зазначаєтся, що для його проходження потрібен лише базовий рівень знань з алгебри і знайомство з мовою програмування Python.

Google обіцяє незабаром викласти на Learn with Google AI більше навчальних матеріалів.

Нагадаємо, в грудні стало відомо, що американська компанія Google розробила генератор мови для штучного інтелекту, а також оголосила про плани відкрити в Китаї науковий центр для досліджень штучного інтелекту.

Що стосується освітніх ініціатив, то в січні Google і платформа Coursera запустили навчальну онлайн-програму з техпідтримки Google IT Support Professional Certificate. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
blog.google
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду