З’явився застосунок Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео

З’явився застосунок Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео

16:40,
4 Вересня 2023
1264

З’явився застосунок Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео

16:40,
4 Вересня 2023
1264
З’явився застосунок Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео
З’явився застосунок Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео
Застосунок можна безкоштовно завантажити з App Store.

Компанія Tinrocket випустила застосунок для камер Cinemin для зйомки анімованих фотографій і відео без допомоги фільтрів штучного інтелекту. Про це повідомив TechCrunch.

Засновник компанії Джон Балестрієрі працює в мистецтві та дизайні. За його словами, він намагається включити це у свої програми. Cinemin зосереджується на аспекті 2D-анімації під час зйомки, тому багато зображень і відео виглядатимуть пласкими.

«Протягом останніх понад 20 років я використовував комп’ютерну графіку для дослідження мистецтва та бачення. Кожен із моїх додатків — Percolator, Waterlogue, Cinemin — зосереджується на певних візуальних чи естетичних принципах, заснованих на зоровій системі людини, що підтримується сотнями років мистецьких традицій», — зазначив він.

У застосунку Cinemin можна безпосередньо створювати фотографії та відео з попереднім переглядом ефекту в реальному часі. Також можна імпортувати зображення з фотоплівок для редагування. Для цього запропонована бібліотека різних попередньо встановлених стилів, а також інструменти коригування зображень: очищення ліній, тіні, яскравість, відтінки, температура, контраст тощо.

Для відео в застосунку є режим кінотеатру, що дарує захопливий повноекранний перегляд у прямому ефірі.

Cinemin можна безкоштовно завантажити з iOS App Store. Базове користування застосунком Cinemin є безкоштовним. Однак, щоб розблокувати такі функції, як збереження нефільтрованих фотографій і відео для подальшого редагування та експорт відео в роздільній здатності 3K і 4K, необхідно платити 0,99 доларів на місяць або 5,99 доларів на рік. Можна також здійснити разову покупку за 9,99 доларів.

Нагадаємо, компанія LateNiteSoft випустила застосунок для пристроїв з операційною системою iOS під назвою Photon, призначений для якісної фотозйомки.

Фото: tinrocket.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду