Міноборони започаткувало співпрацю з YouControl

Міноборони започаткувало співпрацю з YouControl

19:18,
17 Травня 2023
1617

Міноборони започаткувало співпрацю з YouControl

19:18,
17 Травня 2023
1617
Міноборони започаткувало співпрацю з YouControl
Міноборони започаткувало співпрацю з YouControl
Міноборони використовуватиме сервіс для оцінювання ризиків та контрагентів.

Міністерство оборони України та онлайн-сервіс YouControl підписали меморандум про взаємодію та співпрацю. Про це повідомила пресслужба міністерства.

У межах співпраці представники Міноборони отримають доступ до сервісів системи, яка дозволяє сформувати повне досьє на кожну компанію і ФОП України на основі відкритих даних з понад 180 джерел.

Також представники YouControl проведуть навчальний тренінг та сертифікацію представників Служби внутрішнього аудиту та інших спеціалізованих структурних підрозділів Міністерства.

«Якісне та ефективне використання можливостей інформаційно-аналітичної системи YouControl сприятиме підвищенню спроможностей Міноборони під час моніторингу та оцінки ризиків. Це потрібно відомству для надання релевантних висновків щодо контрагентів: пов’язаності сторін, судових справ, фіскальних даних компаній та інформації про борги, фінансові та ринкові потужності контрагента тощо», — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, в інформаційно-аналітичній системі YouControl можна, зокрема, з'ясувати, чи перебуває та чи інша фізична або юридична особа під санкціями, накладеними у зв'язку з повномасштабним російським вторгненням в Україну.

Фото: Міноборони України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду