YouTube заблокував канал російського радіо

YouTube заблокував канал російського радіо

11:25,
17 Травня 2023
1269

YouTube заблокував канал російського радіо

11:25,
17 Травня 2023
1269
YouTube заблокував канал російського радіо
YouTube заблокував канал російського радіо
Блокування каналу з понад 500-тисячною аудиторією спричинене порушеннями правил відеоплатформи.

Відеохостинг YouTube заблокував обліковий запис російського радіо «Комсомольская правда». Про це медіа повідомило у своєму телеграм-каналі.

При переході на сторінку каналу на відеоплатформі з'являється повідомлення: «Цей акаунт заблоковано за порушення Умов використання YouTube».

Зазначено, що на канал радіо було підписано 510 тисяч людей. Редакція одразу створила йому на заміну новий.

Нагадаємо, відповідно до результатів дослідження, проведеного Інститутом масової інформації у травні, незаблокованими є щонайменше 46 російських та орієнтованих на закордонну аудиторію проросійських ютуб-каналів, які, зокрема, поширюють пропаганду, расистські висловлювання, публікують відео зі сценами насильства, виправдовують війну РФ проти України та розпалюють ненависть до українців. ІМІ звернувся до YouTube із закликом заблокувати ці канали.

Фото: скриншот YouTube 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду