«Дія» отримала найбільше оновлення за пів року

«Дія» отримала найбільше оновлення за пів року

16:38,
31 Серпня 2022
2745

«Дія» отримала найбільше оновлення за пів року

16:38,
31 Серпня 2022
2745
«Дія» отримала найбільше оновлення за пів року
«Дія» отримала найбільше оновлення за пів року
Для користування новими послугами треба мати останню версію застосунку.

Міністерство цифрової трансформації презентувало низку нових документів і сервісів у «Дії». Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

Тепер користувачам доступні такі сервіси:

  • Пенсійне посвідчення. У застосунку будуть відбиватися лише пенсійні посвідчення, видані з 2014 року. Таких, за даними Мінцифри, близько 6,3 млн. Власникам пенсійного посвідчення старого зразка запропоновано оновити документ. Окрім пенсійного посвідчення за віком, у «Дії» будуть доступні пенсійні для спецгруп громадян, для яких потрібно створити окремий запит.
  • Посвідка на тимчасове або постійне проживання. Цифрова посвідка буде доступною для тих, хто отримав документ з 2018 року та має податковий номер.
  • Англомовні версії закордонного паспорта, водійського посвідчення та техпаспорта на авто. Щоб отримати латинізований документ, треба зайти в меню документа й обрати переклад.
  • Функція «Належний користувач» для шеринга техпаспорту авто. Послуга була тимчасово призупинена через війну. Для підтвердження особи треба засканувати QR-код, підтвердити обличчя та ввести Дія.Підпис.
  • Сплата штрафів від патрульної поліції. З лютого ця функція також була призупинена.

За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, це одне з найбільших оновлень «Дії» за пів року. Голова Мінцифри також анонсував появу у «Дії» військових облігацій, дозволу на виїзд дитини та функції доступної іпотеки.

Нагадаємо, що на порталі «Дія» запрацювала автоматична реєстрація ТОВ. Окрім того, «Дія» відкриє оформлення дозволу на закордонне відрядження.

Фото: Міністерство цифрової трансформації України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду