До кінця року Netflix випустить більше фільмів ніж Голлівуд

До кінця року Netflix випустить більше фільмів ніж Голлівуд

11:40,
31 Серпня 2022
2079

До кінця року Netflix випустить більше фільмів ніж Голлівуд

11:40,
31 Серпня 2022
2079
До кінця року Netflix випустить більше фільмів ніж Голлівуд
До кінця року Netflix випустить більше фільмів ніж Голлівуд
Різниця становить 8 фільмів на користь стрімінгової платформи.

Netflix опублікував план на решту року, який складається з 43 оригінальних фільмів. Вони будуть випущені на сервісі з вересня по грудень. Про це повідомляє The Insider.

Тим часом планується широкий прокат 35 фільмів від кількох різних дистриб’юторів протягом того самого періоду. Серед них частка гігантів майже непомітна. Так, Warner Bros. випускає лише три фільми в кінотеатрах до кінця року, а Paramount - один.

Джон Фітіан, голова Національної асоціації власників кінотеатрів, вважає, що кількісна пропозиція фільмів повернеться до рівня до пандемії ще через 12-18 місяців. У зв’язку з цим Cineworld, другий за величиною оператор кінотеатрів у світі, нещодавно заявив, що розглядає заяву про банкрутство як «стратегічний варіант» перед обличчям «обмеженого списку фільмів», і що «нижчий рівень відвідування» в кінотеатри може тривати до листопада.

Кінотеатри намагатимуться заохотити перегляд фільмів у «Національний день кіно» в суботу, 3 вересня, коли понад 3000 кінотеатрів у США пропонуватимуть квитки на кожен фільм і сеанс не дорожче 3 доларів.

Попри те, що Netflix цього року мав власну частку проблем, вперше у своїй історії втрачаючи передплатників протягом двох кварталів поспіль, стрімінгова платформа не згортає бюджет на виготовлення фільмів. Очікується, що цього року компанія витратить 17 мільярдів доларів на контент, і в останньому звіті про прибутки зазначила, що прогнозує збільшення 1 мільйона підписників у третьому кварталі.

Нагадаємо, що HBO Max і Discovery+ об’єднаються в одну платформу у 2023 році.

Фото: Netflix

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду