В Україні з’явився чат-бот для ветеранів

В Україні з’явився чат-бот для ветеранів

18:03,
10 Липня 2020
1979

В Україні з’явився чат-бот для ветеранів

18:03,
10 Липня 2020
1979
В Україні з’явився чат-бот для ветеранів
В Україні з’явився чат-бот для ветеранів
Автори:
Безкоштовний сервіс допомагає знайти відповіді на основні питання.

Міністерство у справах ветеранів запустило власний чат-бот, повідомляє пресслужба відомства.

Безкоштовний сервіс доступний у соціальних мережах Facebook та Telegram та працюватиме 24/7.

Там ветерани зможуть дізнатись про процедуру надання статусів, яким чином відбувається медична, психологічна та професійна реабілітація, а також про пільги, знижки, та хто може претендувати на отримання житла, землі тощо.

«Чат-бот розроблено на основі нейромереж та технологій машинного навчання, отже кожне звернення до цього сервісу допоможе нам краще розуміти ваші проблеми і підвищувати ефективність надання допомоги», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що під час пандемії в Україні з’явилось відразу кілька подібних цифрових сервісів. Зокрема, чат-бот «Кіберпес» розказує, як діяти у випадку кібебулінгу. А бот, створений українськими студентами, допомагає вчителям працювати дистанційно.

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду