Українських журналістів затримали на польському кордоні через контрабанду сигарет

00:00,
25 Вересня 2013
601

Українських журналістів затримали на польському кордоні через контрабанду сигарет

00:00,
25 Вересня 2013
601
Українських журналістів затримали на польському кордоні через контрабанду сигарет
Водій автобуса, який віз делегацію журналістів у Польщу, виявився контрабандистом.

Журналістів, які прямували на польсько-український форум, що проходив 20-21 вересня в місті Казімеж-Дольни, на кілька годин затримали на польському кордоні. Виявилося, що водій їхнього автобуса віз партію контрабандних цигарок. Тож митникам довелося його затримати, висадити усіх пасажирів і прискіпливо оглянути транспортний засіб на предмет контрабанди.

Майже 20 представникам Національної спілки журналістів України та Незалежної медіа профспілки України довелося кілька годин чекати в окремому приміщенні, поки не буде завершено перевірку. Представник польської митниці порадив навіть викликати інший автобус. Але потім, довідавшись, що це делегація журналістів, попросив зачекати. «Я сам колись працював журналістом у Варшаві, тому розумію вашу місію», – сказав він, пообіцявши залагодити питання у законний спосіб.

У результаті, водій був тимчасово затриманий, оскільки мав сплатити штраф 300 злотих, а за кермо автобуса сів інший водій. На щастя, делегація спізнилася на захід всього на одну годину.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
mf.mediasapiens.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду