Журналістів запрошують на вебінар про захист персональних даних

Журналістів запрошують на вебінар про захист персональних даних

00:00,
7 Липня 2014
1254

Журналістів запрошують на вебінар про захист персональних даних

00:00,
7 Липня 2014
1254
Журналістів запрошують на вебінар про захист персональних даних
Журналістів запрошують на вебінар про захист персональних даних
Автори:
Інститут розвитку регіональної преси запрошує українських  журналістів усіх видів ЗМІ взяти участь у вебінарі «Захист персональних даних в Україні. Що змінилось у 2014 році». Захід відбудеться 8 липня 2014 року.

Проведе вебінар досвідчений адвокат, медіа юрист та медіатренер Людмила Опришко.

У програмі заходу передбачені такі теми: що захищає Закон України «Про захист персональних даних»; персональні дані та конфіденційна інформація – співвідношення понять; обробка персональних даних; «чутливі» персональні дані та вимоги до їх обробки; повідомлення про обробку персональних даних.

Тривалість вебінару - 1 – 1,5 години. Початок о 14-00.

Участь у вебінарі є безкоштовною. Необхідно мати лише комп’ютер з якісним інтернетом та колонки або навушники.

Щоб взяти участь у вебінарі, необхідно заповнити онлайн-анкету до  12 години 8 липня 2014 року.

Зареєстрованим учасникам 8 липня надішлють гіперпосилання на вікно вебінару.

У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
zn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Код:
Им'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду