Наталя Сіндєєва вважає, що телеканал «Дождь» може врятувати лише «диво»

Наталя Сіндєєва вважає, що телеканал «Дождь» може врятувати лише «диво»

00:00,
24 Березня 2014
1450

Наталя Сіндєєва вважає, що телеканал «Дождь» може врятувати лише «диво»

00:00,
24 Березня 2014
1450
Наталя Сіндєєва вважає, що телеканал «Дождь» може врятувати лише «диво»
Наталя Сіндєєва вважає, що телеканал «Дождь» може врятувати лише «диво»
Генеральний директор телеканалу «Дождь» Наталя Сіндєєва вважає, що врятувати життя її компанії може лише «диво». Якщо дива не трапиться канал може деякий час проіснувати завдяки побудові нової бізнес-моделі. Про це Сіндєєва розповіла в інтерв’ю порталу «Сноб».

За словами гендиректора «Дождя», телеканалу залишилося проіснувати кілька місяців, якщо не трапиться дива.

На запитання, що саме називає дивом, вона відповіла: «Що нас пробачать. За що – не знаю, але пробачать. Дадуть команду операторам нас увімкнути. Я теоретично — хоча чим далі, тим менше — такий поворот подій розглядаю. Це винятково моє, ірраціональне, жіноче відчуття. Хоча на здоровий глузд людини, від якої це залежить, я теж розраховую».

За таких умов гендиректор розраховує швидко повернути рекламодавців, оскільки тим потрібна їхня аудиторія.

Якщо так не трапиться, то, за словами Сіндєєвої, телеканал може ще деякий час проіснувати, намагаючись вибудувати нову бізнес-модель. Гендиректор зазначає, що нині вони намагаються «чітко сказати глядачам, що залежать від них».

Зокрема, 24 березня стартує марафон на підтримку «Дождя», тож усі охочі можуть фінансово допомогти.

Наталя Сіндєєва каже, що аудиторія може передплачувати канал, купувати в інтернет-магазині сувенірну продукцію, перераховувати на рахунок компанії. «Завдяки такій підтримці глядачів ми, гіпотетично, можемо мовити і залишатися телеканалом», – вважає гендиректор.

Вона зазначила, що «Дождь» розраховує саме на масову підтримку. За словами Сіндєєвої, вони отримують тисячі листів від читачів, люди зупиняють її на вулиці, тиснуть руку і пропонують допомогу.

Масове відключення телеканалу «Дождь» із кабельних пакетів розпочалося наприкінці січня. Це відбувалося під приводом відсутності контракту або ж пояснювалося неетичним опитуванням про блокадний Ленінград в ефірі каналу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tvrain.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду