Російська редакція Rolling Stone призупинила випуск журналу

00:00,
5 Грудня 2013
1357

Російська редакція Rolling Stone призупинила випуск журналу

00:00,
5 Грудня 2013
1357
Російська редакція Rolling Stone призупинила випуск журналу
Про призупинення випуску видання «на невизначений строк» сьогодні на Facebook повідомив його головний редактор Олександр Кондуков. 

«У зв’язку із важкою економічною ситуацією, яку в нашому бізнесі всі відчувають доволі гостро, ми призупиняємо випуск журналу Rolling Stone Russia на невизначений строк», - написав він.

У дописі Олександр Кондуков також обмовився, що це може бути останній період в історії російського видання.

Водночас на сторінці видання у Facebook повідомляється, що сайт Rolling Stone Russia «працюватиме до кінця року (як мінімум)».

Як нагадує «Лента.ру», Rolling Stone, що виходив у Росії з 2004 року,  останнім часом переживав фінансові труднощі. Окрім того, із виданням пов’язана серія скандалів у російському медіапросторі.

Так, спецкор журналу Євген Левкович опублікував на порталі «Сноб» інтерв’ю із Костянтином Ернстом, заборонене останнім до друку. У розмові Ернст заявив, що вбивство генерального директора телеканалу ОРТ Владислава Лістьєва замовив рекламний магнат Сергій Лісовський.

А днями Левковичу відмовили в акредитації на прес-конференцію Володимира Путіна з мотивацією, що його «ЗМІ має вузько-спеціальний характер».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Обкладинка грудневого номера Rolling Stone Russia. facebook.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду