Інтернет-трансляція російських виборів зібрала аудиторію у 3,5 млн. глядачів

00:00,
5 Березня 2012
1099

Інтернет-трансляція російських виборів зібрала аудиторію у 3,5 млн. глядачів

00:00,
5 Березня 2012
1099
Інтернет-трансляція російських виборів зібрала аудиторію у 3,5 млн. глядачів
Найпопулярнішою стала виборча ділянка №49, розташована в приватному будинку у чеченському селі Меседой.

Всього користувачі переглянули 7,9 млн. трансляцій, найбільше – з участків Москви (3 млн. переглядів), Чукотки (2,1 млн.) та Чечні (1,3 млн.), повідомляється у прес-релізі компанії «Андер Девелопмент», який надійшов до редакції Lenta.ru.

Найбільш активними інтернет-спостерігачами виявилися москвичі та мешканці Московської області (914 тис.), Санкт-Петербургу та Ленінградської області (308 тис.) і Краснодарського краю (112 тис.).

Ідею встановити веб-камери на кожній виборчій дільниці озвучив у грудні минулого року російський прем’єр Володимир Путін. На його думку, подібний крок реально допоміг би попередити фальсифікації на виборах.

Першопочатково планувалося, що трансляції розпочнуться із початком голосування, однак зображення з камер на сайті Web-выборы-2012 почало передаватися заздалегідь, і було вирішено «передвиборчі» трансляції не припиняти.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Виборча дільниця у селі Меседой / Lenta.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду