У видавничому домі РБК зміниться генеральний директор

00:00,
15 Травня 2013
1384

У видавничому домі РБК зміниться генеральний директор

00:00,
15 Травня 2013
1384
У видавничому домі РБК зміниться генеральний директор
Олексій Федоров залишив посаду генерального директора видачничого дому РБК. Про це повідомляє газети «Известия» з посиланням на генерального директора холдингу РБК Сергій Лаврухіна.

«Известиям» Олексій Федоров розповів, що рішення керівництва розірвати з ним трудову угоду стало для нього несподіванкою. «Я залишаю проекти видавництва у тому стані, за який мені не соромно. Рекламні збори, аудиторія, цитованість видань дозволяють припустити, що журнал і газету чекає новий етап розвитку», – додав він.

Хто змінить Федорова на його посаді офіційно не повідомляється, однак за даними «Известий» це буде Катерина Сон із видавничого дому Sanoma Independent Media. Сон була видавцем Smart Money, а з 2008 року стала видавцем англомовної газети The Moscow Times.

Видавничий дім РБК засновано у 1993 році. До його складу входять журнал «РБК» і щоденна газета «РБК daily», а сам видавничий дім входить у структуру медіахолдингу РБК Михайла Прохорова. У 2012 році президентом холдингу став засновник ВД Sаnoma Independent Media Дерк Сауер (Derk Sauer), віце-президентом – Олена Мяснікова, генеральним директором – Сергій Лаврухін.

Олексій Федоров прийшов у холдинг в 2008 році, до цього він працював у компаніях «Пресса Столицы» і Trader Classified Media NV.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Валерій Левітін, РІА «Новости».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду