За два тижні антитютюнова реклама набрала понад 2,5 мільйони переглядів на Youtube

00:00,
11 Січня 2013
371

За два тижні антитютюнова реклама набрала понад 2,5 мільйони переглядів на Youtube

00:00,
11 Січня 2013
371
За два тижні антитютюнова реклама набрала понад 2,5 мільйони переглядів на Youtube
Її запуск викликав шквал публікацій у світових ЗМІ та бурхливі обговорення інтернет-спільноти. 

Напередодні нового року на британському телебаченні почали транслювати рекламний ролик, що застерігав від куріння – в ньому показувалося, як зароджується і росте ракова пухлина та пояснювалося, що кожні 15 викурених сигарет підвищують ризик розвитку раку на соту долю відсотка.  

Основне завдання цієї реклами шокувати курців – і у такий спосіб достукатися до їхньої свідомості та вплинути на рішення розпрощатися зі шкідливою звичкою. 

За два тижні на YouTube ролик перглянути понад 2,5 млн. разів. 

«Новини про кампанію з’явилися у багатьох іноземних ЗМІ, вона отримала неабиякий розголос і обговорення в суспільстві, викликала дискусії в інтернет-спільнотах.  Тож реклама, яку профінансував наш уряд, можливо, спонукає кинути курити не лише британських курців, а й людей з інших куточків світу», – зазначила Шейла Мітчел (Sheila Mitchell), директор з маркетингу Департаменту охорони здоров’я Великобританії.

Рекламна кампанія на телебаченні триватиме протягом дев’яти тижнів. Загалом вона обійдеться британському уряду в £2,7 млн.

Джерело: thedrum.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
aboutmyarea.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду