Микола Азаров пообіцяв розібратися з виданнями, які рекламують сигарети

00:00,
25 Травня 2013
364

Микола Азаров пообіцяв розібратися з виданнями, які рекламують сигарети

00:00,
25 Травня 2013
364
Микола Азаров пообіцяв розібратися з виданнями, які рекламують сигарети
Допоки ж влада вивчатиме юридичний аспект питання, прем’єр-міністр закликав бойкотувати ЗМІ, які продовжують просувати тютюнову вироби.

Про це Микола Азаров повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, відповідаючи на питання про те, чому в інтернеті й досі рекламують тютюнові вироби попри законодавчу заборону.

Питання підняв користувач Анатолій Смирнов, який написав на сторінці прем’єр-міністра:

«У нас заборонена реклама сигарет та алкоголю. Але я  постійно бачу її в інтернеті: можливо, варто звернути увагу на це владі? виходить, що в законі про заборону тютюнових та алкогольних виробів не врахували рекламу в інтернеті? адже в інтернеті дуже багато українців проводять свій час. особливо підлітків».

Прем’єр-міністр на це відповів:

«Я, без сумніву, доручу розглянути це питання і його юридичні аспекти. Але я б хотів звернути увагу власників інтернет-видань і звернутися до їхньої совісті, подумати про наслідки такої їх діяльності, а відвідувачів цих сайтів звернути увагу і, на великий рахунок, бойкотувати такі інтернет-портали».

Нагадуємо, що 23 травня на сайтах видань «Комсомольская правда» та «Кино-театр.ua» з’явилася реклама сигарет. Юристи Інституту Медіа Права вважають, що це є порушенням ЗУ «Про рекламу».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
transkarpatia.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду