У Росії розробили перший мобільний додаток, який допомагає кинути курити

00:00,
22 Січня 2013
448

У Росії розробили перший мобільний додаток, який допомагає кинути курити

00:00,
22 Січня 2013
448
У Росії розробили перший мобільний додаток, який допомагає кинути курити
Російське представництво фармацевтичної компанії Pfizer розробило додаток для мобільних пристроїв «Поза залежністю. Я кидаю курити!». Програма працює на базі ОС Android і iOS.

Це перша подібна програма в Росії. Вона дозволяє фіксувати щоденні досягнення у боротьбі зі шкідливою звичкою і ділитися своїми успіхами з близькими та колегами в соціальних мережах. Додаток містить інтерактивний календар і карту, а також можливість створення фотографій.

За словами глави представництва Pfizer у Росії Данила Блінова, роль мобільних пристроїв у житті сучасної людини неухильно зростає, тож створення подібних додатків є виправданим. За їх допомогою будь-який користувач, який зібрався відмовитися від куріння, зможе контролювати цей процес без особливих зусиль.

Нагадаємо, що в Європі та США такі додатки використовуються вже давно. Приміром, подібний додаток розробили в рамках кампанії «Кидай курити з Барсою!», а для американських школярів створили мобільну відеогру «Ароматні монстри», яка у ненав’язливий спосіб пояснює, які рекламні гачки використовує тютюнові індустрія, аби спокусити молодь курінням.  

Разом з тим, додатки для мобільних пристроїв починають все частіше застосовувати для реклами тютюнових виробів, оскільки класичні види реклами сигарет вже заборонені у більшості країн.  

Джерело: Сnews.ru

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
agregator.pro/
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду