Rakuten Viber став резидентом «Дія.Сіту»

Rakuten Viber став резидентом «Дія.Сіту»

15:41,
25 Вересня 2024
1290

Rakuten Viber став резидентом «Дія.Сіту»

15:41,
25 Вересня 2024
1290
Rakuten Viber став резидентом «Дія.Сіту»
Rakuten Viber став резидентом «Дія.Сіту»
За словами міністра Михайла Федорова, Rakuten Viber бере активну участь у розвитку української цифрової екосистеми.

Українське представництво месенджера Viber, яким володіє японська компанія Rakuten, стало резидентом спеціального податкового простору «Дія.Сіtу». Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Це круте розширення простору, яке сигналізує бізнесам в усьому світі, що в Україні можна й треба розвиватися навіть під час війни», — написав Федоров.

Він додав, що Україна є важливим ринком для Rakuten. За даними компанії, застосунком користуються 98% українців зі смартфонами.

На початку цього року компанія відкрила офіс в Україні. А три її субкомпанії — Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards — уже мають команди з розробки й маркетингу в Києві та Одесі.

«Rakuten Viber бере активну участь у розвитку української цифрової екосистеми, компанія впевнена, що Дія.City створює для цього всі можливості», — написав міністр.

Нагадаємо, 15 січня компанія Rakuten відкрила офіс у центрі Києва та повідомила, що призначить регіонального менеджера в Україні.

У квітні ним став колишній керівник технологічного видання AIN.UA Ілля Бошняков. Він відповідатиме за адаптацію нових функцій вайберу для українського ринку, а також за партнерства, маркетинг та комунікації в Україні. Раніше ці функції виконував керівник з офісу в Болгарії.

У коментарі MediaSapiens Ілля Бошняков розповів, що одним з його завдань на посаді буде поява у вайбері більше корисних медіасервісів та перевірених джерел, а також підтримка регіональних медіа.

Фото: city.diia.gov.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду