Уряд затвердив створення системи «е-Консул»

Уряд затвердив створення системи «е-Консул»

16:44,
16 Серпня 2024
563

Уряд затвердив створення системи «е-Консул»

16:44,
16 Серпня 2024
563
Уряд затвердив створення системи «е-Консул»
Уряд затвердив створення системи «е-Консул»
Уряд доручив МЗС забезпечити введення в експлуатацію інформаційно-комунікаційної системи «е-Консул»

Кабінет міністрів України під час засідання 16 серпня затвердив положення про створення інформаційно-комунікаційної системи «е-Консул». Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Затверджено Положення про інформаційно-комунікаційну систему «е-Консул», що визначає мету, основні завдання, структуру, функціональні можливості та суб'єктів інформаційно-комунікаційної системи «е-Консул», її функціонування та використання», — йдеться у повідомленні Мельничука. 

Таким чином урядовці внесли зміни до Положення про Міністерство закордонних справ України в частині доповнення переліку функцій МЗС положенням щодо здійснення заходів із створення, забезпечення функціонування та модернізації інформаційно-комунікаційних систем консульської служби.

Також уряд доручив МЗС забезпечити введення в експлуатацію інформаційно-комунікаційної системи «е-Консул».

У 2021 році МЗС уже оголошувало тендер на супровід та технічну підтримку функціонування ІТС «е-Консул». У документації цього тендеру йшлося про послуги з доробки функціоналу «е-Черги» — електронної черги МЗС для отримання консульських послуг, — а також розгортання нових релізів модулів ІТС «е-Консул».

Нагадаємо, що напередодні у застосунку «Дія» реалізували кілька оновлень, які стосуються розширення можливостей програми «єВідновлення».

Фото: сайт Кабінету Міністрів України

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду