Дані в застосунку «Резерв+» оновили вже 2,7 мільйона українців

Дані в застосунку «Резерв+» оновили вже 2,7 мільйона українців

16:42,
12 Липня 2024
1349

Дані в застосунку «Резерв+» оновили вже 2,7 мільйона українців

16:42,
12 Липня 2024
1349
Дані в застосунку «Резерв+» оновили вже 2,7 мільйона українців
Дані в застосунку «Резерв+» оновили вже 2,7 мільйона українців
У Міноборони додають, що із 2,7 млн зареєстрованих громадян ніхто не отримав пуш із повісткою.

Станом на 12 липня в застосунку «Резерв+» 2,7 мільйона громадян оновили дані. Приблизно 90–100 тисяч громадян щодня оновлюють дані онлайн. Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

«2,7 мільйона людей оновили дані в "Резерв+". Приблизно 90–100 тисяч громадян щодня оновлюють дані онлайн. Новий рекорд доводить, що попри всю дезінформацію та класичну недовіру до нового, наші громадяни цифровізуються і все більше відчувають користь і зручність таких інструментів, як "Резерв+". Тож мільйони людей вже виконали вимогу оновити дані, і їм не знадобилося для цього стояти в чергах чи прокидатися о 5 ранку. Навіть якщо ваш документ із якихось причин не сформувався, ви все одно вже виконали основну вимогу — оновити дані», — повідомила Черногоренко.

Вона зауважила, що із 2,7 млн зареєстрованих громадян ніхто не отримав пуш із повісткою.

«Факт оновлення даних ніяк не прискорив отримання громадянином повістки. Не чекайте останніх днів, коли навантаження на систему буде найбільшим», — закликала заступниця міністра.

Нагадаємо, від 25 червня громадяни України можуть оформити військово-обліковий документ з QR-кодом у ЦНАПах. Сервіс безоплатний, а процедура оформлення займе до 15 хвилин, без урахування черги.

Читайте детальніше про те, як Міноборони хоче перетворити застосунок «Резерв+» на цифровий аналог ТЦК.

Фото: Міноборони

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
08:50 / 15.07.2024
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!! пішов НАХУЙ!!! пішов НАХУЙ!!! пішов НАХУЙ модератор-ПІДОРАС!!!!!!!!!!!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду