IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

15:55,
26 Грудня 2022
3500

IBM переклала свої найпопулярніші курси українською

15:55,
26 Грудня 2022
3500
IBM переклала свої найпопулярніші курси українською
IBM переклала свої найпопулярніші курси українською
Вони доступні на безоплатній платформі SkillsBuild.

Американська корпорація IBM переклала українською мовою чотири найпопулярніші курси. Вони доступні на безоплатній платформі SkillsBuild. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Наразі українською є чотири курси: 

  • Курс професійних навичок, який містить п'ять модулів загальною тривалістю вісім годин. Він навчить критично мислити, співпрацювати з майбутніми колегами, розв'язувати проблеми та ставати гнучкими.
  • Курс основ кібербезпеки дозволить дізнатися про основи власної кібербезпеки та стати на крок ближче до впевненої цифрової грамотності. Навчання поділене на чотири модулі тривалістю шість годин.
  • Курс сучасних технологій ознайомить із поняттями, термінологією та програмами, що дозволять далі планувати свій професійний шлях у цьому напрямку. Він містить шість модулів тривалістю сім годин.
  • Курс із підготовки до першого робочого місця. Курс допоможе навчитися створювати «резюме мрії», будувати особистий бренд у соцмережах, а також надасть практичні вправи та поради щодо пошуку роботи. Курс містить чотири модулі тривалістю сім годин.

IBM — один із найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення. Посідає шосте місце в списку найбільших компаній світу.

Нагадаємо, у листопаді Мала академія наук України запустила освітню платформу, яка пропонує ненудні знання. Ресурс охоплює різні напрями: комп’ютерні й технічні науки, мовознавство, математику, історію, філософію, фольклористику, економіку, екологію та інші. Буде корисним школярам, освітянам і усім, хто цікавиться наукою.

Фото: Wikipedia

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду