Півроку забороні куріння у громадських місцях: зірки підтримують закон

00:00,
18 Червня 2013
429

Півроку забороні куріння у громадських місцях: зірки підтримують закон

00:00,
18 Червня 2013
429
Півроку забороні куріння у громадських місцях: зірки підтримують закон
«ТСН. Особливе» поцікавилося в українських зірок, як вони ставляться до цього нововведення. 

Співачка Альоша в захваті від закону  і дуже рада, що його ухвалили.

«Коли ти заходиш попити кави або на 2 хвилини, і ти виходиш. Таке враження, що ти в курилці. На тебе тхнули тисяча людей, видували цей дим. Я дуже щаслива, що в нас цей закон. Слава Богу», – поділилася вона.

А от Володимир Гришко, навпаки, не вірить у те, що українці будуть повністю виконувати закон. Тому радить робити зауваження людям, які курять ресторанах або інших громадських місцях. Віні сам так робить.

«В Україні, я впевнений, не працює цей закон, тому що його ігнорують. А як бачиш, що біля тебе палять, то коли ти підійдеш і скажеш :"Будь ласка, не паліть. Біля мене діти, жінки", і люди прислуховуються», - розповів артист.

Наталія Могилевська пригадала: до того, як кинула курити, бувала в Європі, і там  цей закон виконувався жорстко. Їй було неприємно шукати собі окреме місце, де можна покурити. Тому співачка запевнила: якби й досі курила, то через цей закон їй довелося б розпрощатися зі шкідливою звичкою.

А керівник проекту «Україна без тютюнового диму» Андрій Скіпальський говорить, що після введення закону обсяги споживання тютюнових виробів впала на 10-12%. Такими є дані Державної служби статистики та звітів тютюнових компаній. 

Джерело: «ТСН. Особливе»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
vk.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду