Google, Facebook та Twitter долучилися до боротьби з антизаконною рекламою

00:00,
14 Червня 2012
1239

Google, Facebook та Twitter долучилися до боротьби з антизаконною рекламою

00:00,
14 Червня 2012
1239
Google, Facebook та Twitter долучилися до боротьби з антизаконною рекламою
Компанії, разом з AOL та IAB стали членами Ads Integrity Alliance – союзу з боротьби із антизаконною та неякісною рекламою, повідомляє The Verge.

Ads Integrity Alliance створено неприбутковою організацією StopBadware, метою якої є боротьба із зловмисною рекламою. StopBadware створює відповідні рекомендації для провайдерів, веб-сайтів, постачальників послуг та розробників софту.

Основною метою альянсу стане боротьба із рекламними оголошеннями, у яких пропонується придбати нелегальні товари, шахрайськими оголошеннями,  а також рекламою, котра містить зловмисні коди.

Ерік Девіс (Eric Davis), менеджер з глобальної публічної політики Google зауважує у корпоративному блозі, що інтернет-ринок і його можливості швидко розвиваються, тому виникає необхідність боротися із рекламодавцями, котрі мають злочинні наміри.

З часу свого заснування у 2006 році StopBadware допомогла багатьом інтернет-компаніям у реальному часі поділитися інформацією про віруси, фішинг-атаки, зловмисні завантаження в інтернеті і попередити потрапляння у подібні ситуації, додає Девіс.

За його словами, лише у 2011 році Google видалила понад 130 млн. оголошень зловмисного характеру та більше 800 тис. рекламодавців, які їх розміщували.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду