WAN-IFRA підтримала боротьбу українських ЗМІ з цензурою

00:00,
3 Вересня 2012
1369

WAN-IFRA підтримала боротьбу українських ЗМІ з цензурою

00:00,
3 Вересня 2012
1369
WAN-IFRA підтримала боротьбу українських ЗМІ з цензурою
Президент WAN-IFRA Джейкоб Метью (Jacob Mathew) у своїй промові на World Editors Forum закликав до надання більших свобод українським медіа, повідомляє Journalism.co.uk.

Метью розповів, що приємно здивований гостинністю Києва, де представники WAN-IFRA мають намір «провести більше часу, зрозуміти ситуацію у сфері медіа та висловити солідарність місцевим незалежним засобам масової інформації».

«Замість того, щоб повернутися спиною до багатостраждальних українських ЗМІ, ми хочемо допомогти цій великій країні, котра, ми віримо, має силу повернути собі статус самодостатньої держави, де притримуються демократичних та гуманістичних цінностей», – зауважив Джейкоб Метью.

Він також звернувся до українського уряду, закликавши останній співпрацювати з Українською асоціацією видавців преси та іншими медіаорганізаціями.

В українській медіасфері, констатував Метью, існує проблема інерції, – коли уряд не реагує на скарги представників ЗМІ, а закони, покликані покращити ситуацію, не реалізуються належним чином.

«Я можу запевнити вас, що розвиток свободи слова та незалежних засобів масової інформації залишаються одним з найголовніших наших пріорітетів, оскільки це надзвичайно важливо для нашого майбутнього. І ми хочемо бути партнером для вас, щоб допомогти гарантувати ці свободи у вашій країні», – резюмував президент WAN-IFRA.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Джейкоб Метью (Jacob Mathew) / Campaign India
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду