Кіровського журналіста заарештовано у «Болотній справі»

00:00,
5 Вересня 2012
1034

Кіровського журналіста заарештовано у «Болотній справі»

00:00,
5 Вересня 2012
1034
Кіровського журналіста заарештовано у «Болотній справі»
У Кірові за підозрою в участі у масових заворушеннях на Болотній площі під час Маршу мільйонів заарештовано позаштатного кореспондента видання «Вятский наблюдатель» Леоніда Ковязіна, повідомляє BBC.

Як відзначає BBC, знімати мітинг було редакційним завданням Ковязіна. Редакція повідомила про прибуття московських слідчих, які обшукали приміщення «Вятского наблюдателя» і оголосили про затримання Леоніда Ковязіна.

Заступник головного редактора «Вятского наблюдателя» Юлія Шевцова розповіла російській службі BBC, що слідчі оголосили про те, що Ковязін звинувачується в участі у масових заворушеннях, а також запропонували на підтвердження цього переглянути відео «Активисты обмазались фекалиями» на YouTube. У відео, відзначила Шевцова, видно декілька кадрів, де Ковязін торкається до біотуалету, який пересувають учасники мітингу.

Раніше Ковязіна вже затримували – після мітингу на Пушкінській площі 5 березня, проте через добу журналіста відпустили.

«Таким чином, Леоніл Ковязін, який активно бере участь у діяльності громадського комітету «За чесні та вільні вибори у Кіровській області» став 17-м підслідним у справі про заворушення на Болотній площі, і першим журналістом, затриманим у зв’язку з процесом», – зауважує BBC. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Леонід Ковязін / «Вятский наблюдатель»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду