Twitter видалятиме аккаунти на прохання Роскомнагляду

Twitter видалятиме аккаунти на прохання Роскомнагляду

00:00,
23 Червня 2014
1231

Twitter видалятиме аккаунти на прохання Роскомнагляду

00:00,
23 Червня 2014
1231
Twitter видалятиме аккаунти на прохання Роскомнагляду
Twitter видалятиме аккаунти на прохання Роскомнагляду
Сервіс мікроблогів Twitter видалятиме «екстремістські» аккаунти на вимогу російської влади. Про це заявив керівник Роскомнагляду Олександр Жаров, повідомляє ИТАР-ТАСС.

За словами керівника регулятора російського інтернету, найближчим часом Twitter видалить аккаунти, що поширюють «повідомлення екстремістського змісту», незалежно від країни реєстрації.

Такими були результати зустрічі очільника Роскомнагляду із віце-президентом Twitter Коліном Кроуелом.

«Я сподіваюся, що інформація низки екстремістських блогів буде видалена. Не важливо, де зареєстрований блог. Важливо, що він ведеться зрозумілою жителям Росії мовою і на території Російської Федерації. Йдеться не тільки про російських користувачів. Навіть якщо аккаунт зареєстрований на території України, то ця інформація все одно є екстремістською. Керівництво Twitter нас почуло, і, сподіваюся, найближчими днями акаунти будуть видалені», - сказав Олександр Жаров.

Раніше заступник голови Роскомнагляду Максим Ксьонзов заявляв, що в Росії можуть заблокувати соцмережі Facebook та Twitter, якщо іноземні компанії не виконуватимуть вимог російської влади. Потім чиновник Після цього заступник голови Роскомнагляду спростував свої слова про блокування Twitter і висловив упевненість, що російська сторона зможе домовитися із американською компанією щодо виконання останньою законодавства РФ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
112.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду