Сноуден знайшов у Росії роботу

00:00,
31 Жовтня 2013
1147

Сноуден знайшов у Росії роботу

00:00,
31 Жовтня 2013
1147
Сноуден знайшов у Росії роботу
Едвард Сноуден, відомий тим, що оприлюднив секретні документи АНБ, що викривають програми електронного стеження, отримав посаду у групі з технічної підтримки на одному з найбільших російських вебсайтів.

Як відомо, зараз Сноуден перебуває в Москві, оскільки отримав у Росії тимчасовий політичний притулок.

Назва компанії не повідомляється.

«Із листопада Едвард виходить на работу. Він буде займатися підтримкою роботи одного з найбільших російських сайтів. Як називається ресурс, повідомити не можу з питань безпеки», - заявив РИА «Новости» представник Сноудена Анатолій Кучерена.

Відомо, що влітку Павло Дуров, засновник «ВКонтакте», запрошував Сноудена на роботу.

Російський портал про медіа TJournal звернувся до кількох інтернет-компаній з метою виявити, куди ж влаштувався Сноуден, проте отримана інформація не пролила світло на це питання.

Так, прес-служба «ВКонтакте» відмовилася коментувати новину. PR-директор «Яндекса» Очір Манджиков повідомив, що Сноуден у них не працевлаштовувався. Те ж сааме відповіла PR-директор Mail.Ru Group Ксенія Чабаненко.

За інформацією телеканалу Russia Today, Сноуден займеться підтримкою великого неурядового інтернет-порталу.

У США 30-річного Едварда Сноудена звинувачують у розголошенні інформації про стеження і збір даних, здійснюваних Агентством національної безпеки США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Едвард Сноуден. kmov.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду