Журналісти Financial Times оголосили про страйк

Журналісти Financial Times оголосили про страйк

16:27,
20 Листопада 2015
1703

Журналісти Financial Times оголосили про страйк

16:27,
20 Листопада 2015
1703
Журналісти Financial Times оголосили про страйк
Журналісти Financial Times оголосили про страйк
Автори:
Журналісти Financial Times заявили, що планують масштабний страйк.

92% членів профспілки National Union of Journalists проголосували за акцію протесту проти зміни пенсійної політики корпорації Nikkei, у власності якої знаходиться ЗМІ.

Про це пише The Guardian.

«Це голосування підтверджує, що всі журналісти розчаровані Nikkei. Коли холдинг придбав видання, він дав нам обіцянку зберегти пенсії в повному обсязі після поглинання FT. Зараз у співробітників, аж до головних директорів, не залишилося довіри до старшого менеджменту компанії. Ми оголошуємо про намір провести страйк, якщо Nikkei терміново не сяде за стіл переговорів і не дасть нам гарантії пенсійного забезпечення співробітників», - заявив засновник профспілки NUJ в Financial Times Стів Берд.

Якщо до кінця 20 листопада Nikkei не запропонує умови збереження пенсійного фонду FT, профспілка проведе загальні збори і призначить дату страйку.

Нагадуємо, що у липні шість профспілок працівників ЗМІ оголосили про проведення 24-годинного страйку в Agence France-Presse. Причиною виступу стало рішення керівництва агентства скасувати так звані соціальні угоди, які визначали умови праці. 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
aboutus.ft.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду