Британці можуть поскаржитися на інтернет-шахрайство

00:00,
24 Грудня 2010
993

Британці можуть поскаржитися на інтернет-шахрайство

00:00,
24 Грудня 2010
993
Британці  можуть поскаржитися на  інтернет-шахрайство
У Великій Британії   вже понад рік працює  Action Fraud – інтернет-центр підтримки жертв шахрайства.  Найбільший відсоток скарг, які надходять до центру, пов’язані з Інтернетом.

 

Підсумкова статистика першого року роботи виглядає так: 60 тис. осіб отримали необхідні  поради або подали свої  скарги, а взагалі сайт відвідало більше 90 тис. користувачів.

 

Найбільший відсоток (27,5%) становлять скарги, пов'язані з Інтернетом. Британців найчастіше ошукують при здійсненні покупок в інтернет-магазинах, на онлайн-аукціонах, неабиякі  збитки наносять й онлайн-знайомства. Action Fraud передає  всі скарги до Національного бюро з розслідування та протидії шахрайству для подальшого аналізу та відтворення моделей шахрайських дій.

 

Спеціалісти Action Fraud також надають підтримку та поради на сторінках організації у Facebook і   Twitter. За допомогою соціальних мереж центр сподівається поінформувати якомога більшу кількість людей  вчасно повідомити про можливі  афери.

 

Більше  інформації   на  http://www.actionfraud.org.uk/

 

Медіаграмотність

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду