Для ветеранів та ветеранок запустили безкоштовні офлайн-курси з кібербезпеки

Для ветеранів та ветеранок запустили безкоштовні офлайн-курси з кібербезпеки

18:40,
30 Липня 2024
600

Для ветеранів та ветеранок запустили безкоштовні офлайн-курси з кібербезпеки

18:40,
30 Липня 2024
600
Для ветеранів та ветеранок запустили безкоштовні офлайн-курси з кібербезпеки
Для ветеранів та ветеранок запустили безкоштовні офлайн-курси з кібербезпеки
18 студентів курсу отримають практичні знання у сфері інформаційної безпеки та розуміння сучасних тенденцій на ринку. Вони також здобудуть навички роботи в команді, публічних виступів, корпоративних комунікацій тощо.

Компанія IT Specialist у співпраці з Національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» та бізнес-партнерами запустили безкоштовний офлайн-курс з інформаційної та кібербезпеки для ветеранів. Про це повідомила пресслужба IT Specialist.

На перший набір навчальної програми, що триватиме три місяці, обрали 18 слухачів. Курс доступний для всіх ветеранів, що пройшли реабілітацію, незалежно від їх досвіду чи віку. На курсі викладатимуть понад 15 спікерів з державного та бізнес-секторів.

Програма складається з трьох блоків, які розкажуть ветеранам про моніторинг інцидентів та реагування на атаки, про те, як проводити аудити інформаційної безпеки, як виконувати тести на проникнення та як користуватися SOC і його інструментами, зокрема SIEM. Учасники також здобудуть навички роботи в команді, публічних виступів, корпоративних комунікацій тощо.

«Студенти курсу отримають практичні знання в сфері інформаційної безпеки та розуміння сучасних тенденцій на ринку. Вони дізнаються про переваги та недоліки різноманітних вендорів, здобудуть досвід розв’язання реальних кейсів, а також матимуть можливість знайомства з фахівцями кібербезпеки та інформаційної безпеки з різних галузей», — зазначили організатори.

Після завершення курсу компанії-партнери розглянуть можливість працевлаштування випускників до своїх відділів кібербезпеки.

IT Specialist  — українська компанія, що надає послуги у сфері ІТ та кібербезпеки, а також реалізовує освітні ініціативи, як-от кіберакадемія CyberIN для студентів ЗВО, співпрацює з університетами, проводить вебінари та воркшопи для всіх охочих, щоб розвивати фахівців на українському ринку.

Нагадаємо, раніше на вебплатформі «е-Ветеран» створили Єдину базу знань про освітні послуги та можливості працевлаштування для ветеранів і членів їхніх родин.

Нещодавно ми повідомляли, що на електронну карту послуг для ветеранів війни наразі внесено інформацію про майже 9,5 тисяч послуг. Електронна карта для ветеранів війни містить інформацію щодо організацій, які надають психологічну підтримку, медичну допомогу, щодо розвитку ветеранських об’єднань, підприємницьких ініціатив ветеранів, про грошову та гуманітарну допомогу, працевлаштування, житлові та медичні програми, протезування, підтримку ментального здоров’я, адаптивний спорт, дозвілля тощо.

Фото: IT Specialist

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду