Розробники оновили карту бойових дій DeepStateMap до версії 2.0

Розробники оновили карту бойових дій DeepStateMap до версії 2.0

17:40,
2 Липня 2024
738

Розробники оновили карту бойових дій DeepStateMap до версії 2.0

17:40,
2 Липня 2024
738
Розробники оновили карту бойових дій DeepStateMap до версії 2.0
Розробники оновили карту бойових дій DeepStateMap до версії 2.0
Серед нових функцій — офлайн-режим мапи, інструмент «Малювання», нове меню налаштувань, копіювання координат при натисненні на центр мапи та інші.

Розробники інтерактивної мапи бойових дій російсько-української війни DeepStateMap анонсували велике оновлення з новими інструментами та редизайном. Про це команда повідомила у своїх соцмережах.

«Це найбільше оновлення мапи за весь час її існування. Наша команда провела велику роботу за останні пів року. Додано багато нових функцій, покращень та головне — новий дизайн, натхненний філософією Human Interface Guidelines», — зазначили розробники.

У DeepStateMap можна побачити повністю оновлений дизайн сайту та всіх його елементів, зокрема з’явилася приємніша колірна гама темної версії. Водночас функціональне наповнення ресурсу зросло. 

Серед нових функцій — офлайн-режим мапи, який активується, коли немає інтернет-з'єднання. Автори радять попередньо завантажити тайли областей у налаштуваннях.

Інструмент «Малювання» дозволяє створювати схеми на мапі для роз’яснення ситуації на фронті й ділитися ними з іншими. 

Окрім цього, нове меню налаштувань мапи дає змогу змінювати підкладку шарів, фільтрувати іконки тощо. А при натисненні на центр карти з’являється можливість копіювати координати.

Серед інших змін:

  • можливість використовувати комбінації клавіш на ПК;
  • зручна історія змін, яка активується натисненням на дзвіночок;
  • нові засоби ураження — Taurus і морські дрони;
  • виправлені десятки багів, які впливали на продуктивність.

Оновлення мапи буде доступне для всіх користувачів протягом доби.

Нагадаємо, у березні команда аналітичного проєкту DeepStateUA, який надає інформацію про перебіг російсько-української війни у вигляді інтерактивної онлайн-мапи бойових дій, підписала меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України. Відтепер оборонне відомство і DeepStateUA зможуть обмінюватися даними, що сприятиме посиленню Збройних сил України.

Дізнатися про те, як створювався і яким чином працює аналітичний проєкт DeepStateUA, можна у статті «Детектора медіа» «Мапа, до якої немає питань. Як працює проєкт DeepState».

Фото: DeepState

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду