Розпочалась додаткова реєстрація вступників на мультипредметний тест

Розпочалась додаткова реєстрація вступників на мультипредметний тест

17:58,
5 Червня 2023
1477

Розпочалась додаткова реєстрація вступників на мультипредметний тест

17:58,
5 Червня 2023
1477
Розпочалась додаткова реєстрація вступників на мультипредметний тест
Розпочалась додаткова реєстрація вступників на мультипредметний тест
Додатковий період реєстрації передбачений для тих, хто отримав відмову в основний період або не зміг зареєструватися з поважних причин.

Реєстрація на національний мультипредметний тест (НМТ) триватиме з 5 по 12 червня в тих же персональних електронних кабінетах учасника НМТ, що й під час основного періоду.

В Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) повідомили, що вступники, яким було відмовлено в реєстрації для участі в НМТ, мають доопрацювати у персональному кабінеті надані ними інформацію та копії документів.

За даними УЦОЯО, у реєстрації відмовляли через ненадання деяких документів або їх оформлення не за зразком. Найчастіше вступники подавали некоректно оформлену довідку з місця навчання. Вона має відповідати встановленому зразку: «він (вона) завершує здобуття повної загальної середньої освіти в (місяць) 2023 року в (назва закладу освіти)». Учасники НМТ, які завершують середню освіту в закордонних закладах, мають завантажити до персонального кабінету нотаріально засвідчений переклад відповідної довідки українською мовою.

Ще однією поширеною причиною відмови в реєстрації було ненадання документа, що підтверджує наявність або відсутність реєстраційного номера облікової картки платника податків: ідентифікаційного номера, свідоцтва про народження, паспорта громадянина України або закордонного паспорта.

Вступники, які не змогли з поважних причин зареєструватися на НМТ раніше, мають створити персональний кабінет на вебсайті УЦОЯО, внести особисті дані, завантажити копії заяви про проходження НМТ під час додаткових сесій, документа, що підтверджує причину, через яку вони не змогли зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації, а також сканкопії або фотокопії реєстраційних документів.

В УЦОЯО радять вступникам після надсилання реєстраційних даних щодня перевіряти в персональному кабінеті стан документів, щоб у разі виявлення недоліків встигнути про це дізнатися та виправити їх.

Додамо, що основна сесія тестування розпочалася сьогодні і триватиме до 23 червня. Графіки мультипредметного тесту не публікуватимуть задля безпеки вступників.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду