Молоді українці можуть отримати $5000 гранту на розвиток власного проєкту

Молоді українці можуть отримати $5000 гранту на розвиток власного проєкту

13:42,
2 Червня 2023
3374

Молоді українці можуть отримати $5000 гранту на розвиток власного проєкту

13:42,
2 Червня 2023
3374
Молоді українці можуть отримати $5000 гранту на розвиток власного проєкту
Молоді українці можуть отримати $5000 гранту на розвиток власного проєкту
Гроші дають на створення і розвиток важливих соціальних проєктів у галузі культури, спорту, освіти тощо.

Активні молоді українці, які створюють та розвивають круті культурні, спортивні, освітні та інші соціальні проєкти, можуть виграти на це грант на суму $5000. Такі гранти отримають 10 проєктів. Про це повідомило видання NV.

Уже 12 червня 2023 року на платформі FUNdraiser стартує безплатне навчання з фандрейзингу для молоді та молодіжних організацій. Тематика та напрями діяльності можуть бути різними. Наприклад, фестиваль із підтримки ментального здоров’я українців, спортивний турнір, курси української мови, розробка платформи для громадської безпеки, програми з громадської безпеки та інтеграції ВПО в нових громадах — хоч би які ініціативи молодь запускала, вона зможе навчитися залучати гроші на свої проєкти та впевнено їх реалізовувати.

Навчання триватиме 2,5 місяці. Учасників навчатимуть комунікувати й вести перемовини із зацікавленими сторонами, пітчити свої проєкти та будувати партнерства, правильно вибудовувати комунікацію з цільовими аудиторіями. Їм розкажуть про тонкощі законодавчого регулювання фандрейзингу в Україні та правильного складання форм, договорів та інших документів, необхідних для правомірного ведення фандрейзингової діяльності. Учасники дізнаються про такі інструменти, як краудфандинг, співпраця зі спонсорами, організація заходів зі збору коштів, соціальне підприємництво, і створять власну фандрейзингову стратегію для залучення фінансування у свій проєкт.

Загалом буде 10 переможців, які отримають менторський супровід і грант у розмірі $5000 на реалізацію своїх ідей.

Курс орієнтовано на молодь віком від 14 до 35 років із Дніпропетровської, Миколаївської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Закарпатської, Чернівецької, Полтавської областей, Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей (територій, підконтрольних Україні).

Зареєструватися для участі в навчальному курсі можна за посиланням до 11 червня 2023 року.

Нагадаємо, понад 600 молодіжних організацій України підписали «ЕкоПакт» для збереження довкілля. Підписання документа зобов’язує організації перейти на більш екологічний спосіб роботи, створювати екосередовища, активно працювати з молоддю.

Фото: chaptermentalhealth.org

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду