Компанія Warner Bros. працює над новими екранізаціями «Володаря перснів»

Компанія Warner Bros. працює над новими екранізаціями «Володаря перснів»

12:27,
27 Лютого 2023
2058

Компанія Warner Bros. працює над новими екранізаціями «Володаря перснів»

12:27,
27 Лютого 2023
2058
Компанія Warner Bros. працює над новими екранізаціями «Володаря перснів»
Компанія Warner Bros. працює над новими екранізаціями «Володаря перснів»
Режисера Пітера Джексона «тримають в курсі» роботи над новими фільмами.

Кінокомпанії Warner Bros. та New Line Cinema працює над новими екранізаціями за мотивами творів Джона Толкіна про епоху «Володаря перснів».

Як повідомило видання The Guardian, для цього компанії уклали угоду зі шведським медіахолдингом Embracer Group, який володіє правами на більшу частину світу Толкіна.

Генеральний директор Warner Bros Discovery Девід Заслав оголосив у четвер під час телефонної конференції, що було укладено угоду про створення кількох фільмів за мотивами книг Джона Р. Р. Толкіна. Вартість угоди з Embracer Group поки що не розголошується.

Фільми будуть створені за допомогою продюсерської компанії Warner Bros. New Line Cinema, яка випустила трилогію, зняту режисером Пітером Джексоном у 2001–2003 роках.

У спільній заяві для Variety Пітер Джексон та двоє його найближчих колег по роботі над «Володарем перснів» Френ Волш і Філіпа Боєнс сказали, що Warner Bros і Embracer «тримали нас в курсі на кожному кроці» роботи над новими фільмами. «Ми з нетерпінням чекаємо на подальші розмови з ними, щоб почути їхнє бачення розвитку франшизи», — сказали Джексон, Волш і Боєнс.

Embracer Group, медіахолдинг та компанія-гігант з виробництва відеоігор, у серпні 2022 року придбала право інтелектуальної власності на літературні твори Джона Р. Р. Толкіна — трилогію «Володар Перснів» та повість «Гобіт, або Туди і звідти». Угода між Embracer Group та Warner Bros. і New Line Cinema дозволить кінокомпаніям розвинути франшизу.

«Після нещодавнього придбання Middle-earth Enterprises ми раді розпочати нову спільну подорож з New Line Cinema та Warner Bros Pictures, повертаючи незрівнянний світ Толкіна на великий екран новими та захоплюючими способами», — сказав Лі Ґінчард, генеральний директор Embracer Freemode.

Зважаючи на те, що минулого року Amazon зняв серіал, події якого відбувались під час Другої Епохи, тобто за тисячу років до пригод гобітів, гномів, ельфів та людей у «Володарі Перснів», Warner Bros. планують зосередитись на персонажах і подіях Третьої Епохи, яка полюбилась глядачам після виходу культових екранізацій Пітера Джексона у 2000-х.

Топменеджери Warner Bros. Майкл Де Лука та Памела Ебді наголосили, що вони не зацікавлені у відновленні того, що вже зняв Пітер Джексон. «Двадцять років тому New Line зробила безпрецедентний стрибок, щоб реалізувати неймовірні історії світу «Володаря Перснів» на великому екрані. Результатом стала знакова серія фільмів, які отримали покоління шанувальників. Але, попри весь розмах знятої з любов’ю трилогії, величезний, складний та яскравий всесвіт, про який мріяв Дж.Р.Р. Толкін залишається малодослідженим у кіно. Можливість запросити шанувальників глибше зануритись у кінематографічний світ Середзем’я – це велика честь», — сказали вони.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду