Українці створили застосунок, що допоможе навчитися стріляти

Українці створили застосунок, що допоможе навчитися стріляти

08:59,
6 Грудня 2022
2484

Українці створили застосунок, що допоможе навчитися стріляти

08:59,
6 Грудня 2022
2484
Українці створили застосунок, що допоможе навчитися стріляти
Українці створили застосунок, що допоможе навчитися стріляти
Його розробили для військових та цивільних. Доступні два курси з віртуальними тренуваннями.

Український стартап Drill створив застосунок, що допоможе навчитися стріляти.

До його створення та тестування залучили українських та міжнародних експертів: військових, спортсменів та представників охоронних організацій. Вправи розробили на основі їхнього багаторічного досвіду із застосування зброї в реальних бойових діях та стрілецьких спортивних змаганнях.

«Застосунок було розроблено для потреб військових, яким важливо мати змогу продовжувати тренуватись у будь-яких умовах і в будь-який час, та цивільних українців, які хотіли б отримати знання щодо використання зброї і яким бракує часу чи можливостей для відвідування спеціалізованих стрілецьких клубів або занять із тренером», — розповідають розробники Drill.

Зараз доступні два основні курси з віртуальними тренуваннями:

  • «Сухий базовий карабін» — курс із тренувань для отримання і розвитку базових навичок володіння карабіном;
  • «Сухий базовий пістолет» — курс для користувачів, які хочуть застосувати «сухі» тренування з пістолетом як основні з метою оволодіти базовими навичками й розвинути їх.

Користувачам доступні сім уроків із 17 вправами різного рівня складності на поводження зі зброєю. Також пропонують складати власну програму тренувань.

Перед проходженням курсів усі користувачі ознайомлюються з технікою безпеки та основними правилами поводження зі зброєю. 

Завантажити застосунок можна за посиланнями: Google Play та App Store.

Нагадаємо, фахівець сфери ІТ Вадим Клименко створив віджет, який допоможе дистанційно дізнатися, чи є у вас вдома електроенергія. Щоб користуватися застосунком, треба, щоб вдома був постійний статичний IP.

Фото: Drill

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду