Google навчатиме українців, що втратили роботу через війну

Google навчатиме українців, що втратили роботу через війну

12:08,
23 Вересня 2022
2150

Google навчатиме українців, що втратили роботу через війну

12:08,
23 Вересня 2022
2150
Google навчатиме українців, що втратили роботу через війну
Google навчатиме українців, що втратили роботу через війну
Компанія пропонує безоплатні освітні програми для фізичних осіб та підприємств.

Google пропонує нову навчальну програму для українців. Про це повідомляє Google Україна в офіційному блозі.

«Професійні сертифікати від Google на платформі Coursera стають доступними українською мовою, щоб допомогти українцям набувати практичні навички, знаходити нову роботу та розвивати свій бізнес у цей складний час», — зазначили в компанії.

INCO, одержувач гранту від Google.org, надає українцям, які втратили роботу або ризикують її втратити, до 5000 стипендій, що покривають доступ і повну підтримку навчання від Google на Coursera. Крім того, Google співпрацює з Міністерством цифрової трансформації України та Спілкою українських підприємців, щоб запропонувати професійні сертифікати 1000 малим і середнім підприємствам задля розширення можливостей їхнього бізнесу, а також створення нових можливостей для їхніх працівників.

Професійні сертифікати від Google створені для набуття практичних навичок, необхідних для роботи у галузях, які швидко розвиваються. Програма не вимагає попереднього досвіду та дозволяє учасникам навчатися онлайн у власному темпі та у зручний час. Сертифікат можна отримати за період до 6 місяців, навчаючись до 10 годин на тиждень. Після завершення програми учасники можуть додати свій сертифікат до резюме та профілю LinkedIn і в такий спосіб отримати перевагу під час пошуку роботи. Навчання є доступним онлайн на платформі Coursera та охоплює такі напрями, як «Цифровий маркетинг і електронна комерція» та «ІТ-підтримка» — українською мовою, а також «Аналітика даних», «Керування проєктами» та «UX-дизайн» — англійською мовою.

Вартість програми, за даними Google, — понад 3 000 000 євро.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що компанія Google запустила нову програму винагород для тих, хто допомагає їй виявляти вразливості.

Фото: Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ANNA
12:18 / 23.09.2022
C̤е̤к̤с̤ ̤з̤н̤а̤к̤о̤м̤с̤т̤в̤а̤ ̤в̤ ̤т̤в̤о̤е̤м̤ ̤г̤о̤р̤о̤д̤е bit.ly/3R17d05 Скопируй и вставь в браузерную строку bit.ly/3R17d05
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду