ЗМІ переплутали нове звання Monatik

ЗМІ переплутали нове звання Monatik

12:35,
24 Серпня 2021
3524

ЗМІ переплутали нове звання Monatik

12:35,
24 Серпня 2021
3524
ЗМІ переплутали нове звання Monatik
ЗМІ переплутали нове звання Monatik
Автори:
Деякі медіа вже виправили помилку.

У День Незалежності України, 24 серпня, низка ЗМІ поширили новину, що співак Дмитро Монатік (Monatik) отримав звання «Народного артиста України». Хоча президент йому вручив звання «Заслуженого артиста України».

Плутанину, можливо, викликало те, що під час трансляції нове звання Monatik окремо не озвучили. Диктор оголосив про вручення звання «Заслуженого артиста України», після чого президент Володимир Зеленський нагородив українського актора кіно, артиста Київського академічного театру драми і комедії на Лівому березі Дніпра Андрія Ісаєнка, Monatik — був наступний і останній.

Деякій ЗМІ вже виправили помилки, але вони зберіглися в кеші. Водночас НВ виправило новину й заголовок, але в підписі до фото лишили «Народного артиста».

Нагадаємо, пошуковик Google 24 серпня присвятив дудл 30-річчю Незалежності України. У святковому логотипі використані кольори українського прапора, а в центрі розташовано стилізоване зображення козацької чайки з українським тризубом на вітрилі.

Фото: Monatik

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду