Євросоюз визнав COVID-сертифікати в «Дії»

Євросоюз визнав COVID-сертифікати в «Дії»

14:50,
19 Серпня 2021
2222

Євросоюз визнав COVID-сертифікати в «Дії»

14:50,
19 Серпня 2021
2222
Євросоюз визнав COVID-сертифікати в «Дії»
Євросоюз визнав COVID-сертифікати в «Дії»
Автори:
Український COVID-сертифікат у «Дії» відповідає європейському.

Міністерство цифрової трансформації України 19 серпня повідомило, що Європейський Союз офіційно визнав українські COVID-сертифікати в застосунку «Дія».

«ЄС офіційно визнав, що українські COVID-сертифікати в застосунку "Дія" відповідають європейським. Українці знову зможуть безпечно подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації 4 серпня повідомило, що українські COVID-сертифікати у застосунку «Дія» успішно пройшли технічне оцінювання з боку Євросоюзу. Загалом у «Дії» планується три типи сертифікатів: про проходження повного курсу вакцинації, про негативний ПЛР-тест на визначення COVID-19 та про те, що людина перехворіла на COVID-19, що підтверджується даними з електронної системи охорони здоров’я.

З 1 липня Міністерство цифрової трансформації запустило бета-тестування COVID-сертифікату в застосунку «Дія». До запровадження цього COVID-сертифікату в Україні можна отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Що це і як має виглядати — в матеріалі MediaSapiens.

Фото: Міністерство цифрової трансформації 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду