В Україні створили дашборд з даними про перебіг вакцинації

В Україні створили дашборд з даними про перебіг вакцинації

16:15,
19 Березня 2021
2929

В Україні створили дашборд з даними про перебіг вакцинації

16:15,
19 Березня 2021
2929
В Україні створили дашборд з даними про перебіг вакцинації
В Україні створили дашборд з даними про перебіг вакцинації
Автори:
На окремому сайті зберігається інформація про етапи щеплення, вакцини, їхню доступність та інші дані

Рада з питань безпеки та оборони та Міністерство охорони здоров’я створили окремий сайт з інформацією про перебіг вакцинації від ковіду. Сайт містить аналітичну панель, статистику, відповіді на найбільш часті запитання, інформацію про симптоми захворювання, його перебіг, вакцини та їхніх виробників, етапи вакцинації та інші дані.

На окремому дашборді можна подивитися статистику щеплення по регіонах, за віком щеплених, статтю, сукупну статистику по кількості щеплених в Україні та інші дані. Передбачається також статистка по щепленню різними вакцинами, коли вони з’являться в Україні. Окрема статистика надається щодо кількості ліжок у стаціонарах, наповненість лікарень, наявності ліжок з киснем і тд. Також можна узнати кількість та розташування мобільних і стаціонарних пунктів щеплення від ковіду. Наразі в Україні прищепилося  92  713 людей, з них лише одна людина з Хмельницької області отримала дві дози препарату, всі інші – одну дозу вакцини.

Нагадаємо, в Україні 24 лютого розпочалася кампанія вакцинації проти коронавірусу.

23 лютого у МОЗ повідомили, в Україні зареєстрували два препарати імунобіологічних для профілактики COVID-19 — британо-шведський препарат, розроблений Оксфордським університетом та компанією AstraZeneca (виробляється в Індії під назвою Covishield), та препарат американської компанії Pfizer-BioNTech. Зараз в країні доступне щеплення лише препаратом виробництва Covishield. Всього поставлено в Україну 500 000 доз цієї вакцини.

Як вже писав MediaSapiens, записатися на вакцинацію від COVID-19 можна за допомогою додатку «Дія» та через спеціальний сайт МОЗ.

Фото: health-security.rnbo.gov.ua

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду