Ілон Маск запросив Путіна на розмову в Clubhouse

Ілон Маск запросив Путіна на розмову в Clubhouse

13:14,
15 Лютого 2021
1483

Ілон Маск запросив Путіна на розмову в Clubhouse

13:14,
15 Лютого 2021
1483
Ілон Маск запросив Путіна на розмову в Clubhouse
Ілон Маск запросив Путіна на розмову в Clubhouse
Автори:
Офіційна відповідь Кремля в Twitter на пропозицію Маска поки не надійшла

Американський бізнесмен Ілон Маск запросив президента Росії Володимира Путіна до голосової соціальної мережі Clubhouse на розмову. Він розмістив запрошення у своєму мікроблозі в Twitter.

«Ви б хотіли провести зі мною розмову в Clubhouse?», - написав Маск, тегнувши офіційний акаунт Кремля. «Було б великою честю поговорити з вами», - додав він російською мовою. Поки на його запрошення не надійшло відповіді. 

Розробники називають Clubhouse «новим типом мережі, заснованим на голосі». Голосова соцмережа була запущена в березні 2020 року компанією Alpha Exploatation Co. Особливістю є те, що спілкування на платформі відбувається лише голосовими повідомленнями у віртуальних тематичних кімнатах, які може створити будь-який користувач. Щоб долучитися до нової соцмережі треба отримати запрошення від будь-кого з існуючих там користувачів. 

Серед її користувачів венчурний інвестор Марк Андріссен, засновник Facebook Марк Цукерберг, відомий актор і музикант Джаред Лето, а також деякі українські діячі, наприклад Мустафа Найем та Святослав Вакарчук. Раніше інвестори оцінили Clubhouse в $1 млрд. 

31 січня Маск написав, що він долучиться до Clubhouse о 22:00 по Лос-Анджелесу. Вже наступного дня акції Clubhouse Media Group виросли більше, ніж на 100%, хоча Маск мав на увазі не цю компанію, а нову голосову соцмережу Clubhouse, але інвестори все сплутали, бо платформа Clubhouse не представлена на біржі.

Фото: Hypebeast

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду