Трампа не розблокують у Twitter, навіть  якщо він знову піде у президенти

Трампа не розблокують у Twitter, навіть якщо він знову піде у президенти

11:05,
11 Лютого 2021
1057

Трампа не розблокують у Twitter, навіть якщо він знову піде у президенти

11:05,
11 Лютого 2021
1057
Трампа не розблокують у Twitter, навіть  якщо він знову піде у президенти
Трампа не розблокують у Twitter, навіть  якщо він знову піде у президенти
Автори:
Twitter вважає Дональда Трампа рядовим користувачем, який порушив правила спільноти підбурюванням людей до насильства

Блокування аккаунта екс-президента США Дональда Трампа у Twitter безповоротне і йому не повернуть обліковий запис навіть у разі, якщо він знову балотуватиметься у президенти. Пожиттєве блокування Трампа підтвердив фінансовий директор американської компанії Twitter Inc. Нед Сігал в ефірі американського телеканалу CNBC.

«Наша політика працює так: якщо вас видаляють з платформи, то вас видаляють з платформи», - пояснив Сігал.

За його словами, правила Twitter спрямовані на те, щоб люди не підбурювали до насильства. Трампа заблокували, коли він був президентом, і компанія підтримає заборону на використання його облікового запису, навіть якщо б він знову балотувався на високу посаду.

Сігал також спростував інформацію про те, що багато користувачів нібито покинули соцмережу у знак протесту на блокування Трампа: “Ми додали 40 млн людей до нашої щоденної кількості активних користувачів минулого року, а також 5 млн у минулому кварталі”.

Нагадаємо, що соцмережа Twitter назавжди заблокувала акаунт президента США Дональда Трампа, який мав 88 млн підписників. 

8 січня компанія повідомила, що після ретельного вивчення останніх твітів з облікового запису @realDonaldTrump і контексту навколо них, зокрема, як вони сприймаються і інтерпретуються в Twitter та за його межами, було прийняте рішення щодо пожиттєвого бану через ризик подальшого підбурювання до насильства.

Раніше повідомлялося, що Єврокомісар з питань внутрішнього ринку Тьєрі Бретон розкритикував блокування акаунту президента США Дональда Трампа у Twitter «без виправданого і демократичного контролю». 

Фото: Denison Forum

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду