МОЗ знову планує ввести адаптивний карантин

МОЗ знову планує ввести адаптивний карантин

13:10,
2 Лютого 2021
1839

МОЗ знову планує ввести адаптивний карантин

13:10,
2 Лютого 2021
1839
МОЗ знову планує ввести адаптивний карантин
МОЗ знову планує ввести адаптивний карантин
Автори:
Найближчим часом міністерство винесе відповідну постанову на обговорення Кабміну

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час щоденного бріфінгу 2 лютого. Він також додав, що в Україні зараз немає жодної червоної зони і назвав це успіхом у боротьбі з поширенням інфекції.

«Згідно з нашою стратегією ми хочемо перейти до адаптивного карантину. Зараз ми зробили прорахунки – і найближчим часом винесемо на засідання Кабінету міністрів цю постанову. 

Це результат нашої спільної діяльності по боротьбі з ковідом: у нас на сьогоднішній день по тих показниках, які були, немає жодної адміністративно-територіальної одиниці, яка б була в червоній зоні», - наголосив він.

Раніше міністр Степанов наполягав на подовженні «жорсткого карантину» після 24 січня, заявляючи, що багато людей захворіли під час свят. Але 1 лютого прем’єр міністр Денис Шмигаль запропонував послабити карантинні обмеження у регіонах.

Нагадаємо, що 25 січня, після чергового локдауну, Україна повернулася до обмежень, які діють для помаранчевих зонах.  Станом на сьогодні захворіло 1 223 879 людей,  за останню добу захворіло 2 394 людей, померло 22 924 людей, 156 – за останню добу.

Фото: скрін з бріфінгу

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду