Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його  розкритикували як «нешанобливе»

Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його розкритикували як «нешанобливе»

12:19,
11 Січня 2021
3614

Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його розкритикували як «нешанобливе»

12:19,
11 Січня 2021
3614
Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його  розкритикували як «нешанобливе»
Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його  розкритикували як «нешанобливе»
Автори:
Користувачі відмічають, що Гарріс на фото виглядає розмитою, інші говорять, що стиль обкладинки не забезпечує їй тієї поваги, яку вона заслуговує.

Видання Vogue помістило на обкладинку лютневого випуску майбутню віцепрезидентку США Камалу Гарріс. На одному фото Гарріс позує у блакитному костюмі, на другому — у чорних вузьких штанях, кедах Converse Chuck Taylor, піджаку та білій футболці. Матеріал назвали «Мадам віцепрезидент і нова Америка».

«Першим кроком було створення історії. Тепер Гарріс має ще більш монументальне завдання: допомогти вилікувати роздроблену Америку й вивести її з кризи», — написав журнал у Twitter.

Однак журнал одразу ж розкритикували за те, що помістив на обкладинку не те фото, яке узгодив із Гарріс.

«На обкладинці, яку очікували в команді Гарріс, обрана віцепрезидентка була одягнена у синій костюм. Це була обкладинка, яку її команда і команда Vogue, включно з Анною Вінтур, узгодили між собою ... що є стандартом для журналів мод», — написав повідомив журналіст видання New York Magazine Яшар Алі.

Інші користувачі відмічають, що Гарріс на фото виглядає розмитою, інші говорять, що стиль обкладинки не забезпечує їй тієї поваги, яку вона заслуговує. 

«Який безлад. У [головного редактора американського Vogue] Анни Вінтур певно насправді немає чорних друзів і колег», — написав автор Ваджахат Алі.

Користувач MVP Harris сказав, що обкладинка доводить, що 71-річній Вінтур пора піти з посади редактора Vogue: «Якщо її команда може правильно стилізувати чорношкіру жінку тільки тоді, коли вона покрита одягом від кутюр, то її термін перебування на посаді вичерпав себе. Подивіться, як Elle перекриває Vogue. Електричний стілець!».

Активістка Шарлотта Клаймер написала: «Люди, які не розуміють, чому обкладинка Vogue обраної віцепрезидентки Камали Гарріс погана, не беруть до уваги суть. Само по собі фото не жахливе. Просто воно набагато нижче за стандарти Vogue. Вони не замислювалися над цим. Неначе домашнє завдання закінчили вранці. Нешанобливо».

Нагадаємо, американський журнал Time назвав персонами року новообраного президента США Джо Байдена та його віцепрезидента Камалу Гарріс.

Віцепрезидентку Гарріс журнал назвав символом «зміни поколінь, свіжого погляду і втілення різноманітності Америки». Вона може першою жінкою-афроамериканкою, яка посяде пост віцепрезидента країни.

Фото: Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду