ms.detector.media
MediaSapiens
11.01.2021 12:19
Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його розкритикували як «нешанобливе»
Vogue помістив на обкладинку фото обраної віцепрезидентки США Гарріс. Його  розкритикували як «нешанобливе»
Користувачі відмічають, що Гарріс на фото виглядає розмитою, інші говорять, що стиль обкладинки не забезпечує їй тієї поваги, яку вона заслуговує.

Видання Vogue помістило на обкладинку лютневого випуску майбутню віцепрезидентку США Камалу Гарріс. На одному фото Гарріс позує у блакитному костюмі, на другому — у чорних вузьких штанях, кедах Converse Chuck Taylor, піджаку та білій футболці. Матеріал назвали «Мадам віцепрезидент і нова Америка».

«Першим кроком було створення історії. Тепер Гарріс має ще більш монументальне завдання: допомогти вилікувати роздроблену Америку й вивести її з кризи», — написав журнал у Twitter.

Vice President-elect @KamalaHarris is our February cover star!

Making history was the first step. Now Harris has an even more monumental task: to help heal a fractured America—and lead it out of crisis. Read the full profile: https://t.co/W5BQPTH7AU pic.twitter.com/OCFvVqTlOk

— Vogue Magazine (@voguemagazine) January 10, 2021

Однак журнал одразу ж розкритикували за те, що помістив на обкладинку не те фото, яке узгодив із Гарріс.

«На обкладинці, яку очікували в команді Гарріс, обрана віцепрезидентка була одягнена у синій костюм. Це була обкладинка, яку її команда і команда Vogue, включно з Анною Вінтур, узгодили між собою ... що є стандартом для журналів мод», — написав повідомив журналіст видання New York Magazine Яшар Алі.

Some fashion magazine news....

1. The February Vogue cover featuring VP-elect Kamala Harris has been widely criticized on social media this evening

But according to a source familiar with the publication plans, this is not the cover that the Vice President-elect's team expected pic.twitter.com/lBC9DnfYNC

— Yashar Ali ???? (@yashar) January 10, 2021

Інші користувачі відмічають, що Гарріс на фото виглядає розмитою, інші говорять, що стиль обкладинки не забезпечує їй тієї поваги, яку вона заслуговує. 

«Який безлад. У [головного редактора американського Vogue] Анни Вінтур певно насправді немає чорних друзів і колег», — написав автор Ваджахат Алі.

Користувач MVP Harris сказав, що обкладинка доводить, що 71-річній Вінтур пора піти з посади редактора Vogue: «Якщо її команда може правильно стилізувати чорношкіру жінку тільки тоді, коли вона покрита одягом від кутюр, то її термін перебування на посаді вичерпав себе. Подивіться, як Elle перекриває Vogue. Електричний стілець!».

Anna Wintour needs to go. If the only time her team can properly style a black women is when she’s covered in couture then her tenure has ran it course. Look at how Kamala Harris’ Elle cover straight up bodied Vogue. Electric chair! pic.twitter.com/aBVZIho98P

— MVP Harris (@PTA_Daddy) January 10, 2021

Активістка Шарлотта Клаймер написала: «Люди, які не розуміють, чому обкладинка Vogue обраної віцепрезидентки Камали Гарріс погана, не беруть до уваги суть. Само по собі фото не жахливе. Просто воно набагато нижче за стандарти Vogue. Вони не замислювалися над цим. Неначе домашнє завдання закінчили вранці. Нешанобливо».

Нагадаємо, американський журнал Time назвав персонами року новообраного президента США Джо Байдена та його віцепрезидента Камалу Гарріс.

Віцепрезидентку Гарріс журнал назвав символом «зміни поколінь, свіжого погляду і втілення різноманітності Америки». Вона може першою жінкою-афроамериканкою, яка посяде пост віцепрезидента країни.

Фото: Twitter

ms.detector.media