hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Мамо, я блогер»

hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Мамо, я блогер»

13:46,
15 Грудня 2020
1855

hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Мамо, я блогер»

13:46,
15 Грудня 2020
1855
hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Мамо, я блогер»
hromadske запустило новий YouTube-проєкт «Мамо, я блогер»
Автори:
Героєм першого пілотного випуску програми став шоумен Олександр Педан.

hromadske запустило новий проєкт інтерв’ю на YouTube «Мамо, я блогер». Героєм першого пілотного випуску програми, який вийшов 9 грудня, став шоумен Олександр Педан. Про це MediaSapiens повідомили в пресслужбі hromadske.

«Багато людей стали відомими завдяки YouTube і цей майданчик повноцінно замінює їм телебачення. Тож у межах цього шоу ми вирішили запрошувати в гості людей різних професій та розпитати, чим для них YouTube відрізняється від ТБ,  чи відчувають вони відповідальність, говорячи на платформі, де все набагато вільніше, на що готові заради хайпу і переглядів і що думають про тренди 2020 року в українському YouTube», - повідомили у виданні.

Пілотний випуск програми вийшов з шоуменом, ведучим та блогером Олександром Педаном 9 грудня 2020 року. За два роки він став одним із топ-блогерів українського YouTube, зібравши понад 280 тисяч підписників, два десятки мільйони переглядів — тільки на YouTube. Крім того, в Олександра успішний Instagram, а нещодавно Педан разом з донькою увірвалися і в Tik-Tok.

У проєкті hromadske «Мамо, я блогер» Педан розказав, як стати блогером у 38 років,  як розкрутити свій канал в YouTube, як бути успішним блогером на різних платформах, а також про колег, рекламу та відповідальність блогерів перед аудиторією. 

Як повідомили hromadske, далі в гостях у проєкту планують бачити Дмитра Гордона,  доктора Комаровського, тревел-блогерку Марію Сєбову та «Клятого раціоналіста» Артема Албула.

Нагадаємо, hromadske почало працювати на ще одній платформі та запустило TikTok. У цій соцмережі медіа продовжить стратегію свого YouTube та говоритиме про корисні й важливі речі у простій і жартівливій формі. 

Фото: YouTube

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду